De har virkelig været med til at sætte gang i mig igen, og jeg kan jo se, når jeg er afsted, at alle de andre også har en masse ud af det – så det kan ikke anbefales nok.

Jeg startede i en strikkecafe under AOF hvor der egentlig var et strikkekursus for begyndere, men så sluttede det af med strikkecafe hvor andre kunne dukke op, det jeg var rigtig glad ved her – var at aldersfordelingen var virkelig meget spredt, de unge mennesker lærte desværre;) at strikke meget hurtigt og så gik den cafe i sig selv, men inspirationen på tværs af aldre var simpelt hen super.

Charlotte som styrede løjerne, har en garnbutik og havde faktisk en strikkecafe på hjemadressen, mit problem var at det er lørdag eftermiddag og det havde jeg faktisk lidt svært ved at få puttet ind i kalenderen. Men “nød lærer nøgen kvinde at spinde” så efter et par gange derude – har jeg nu meldt mig til alle og sat tiden af, og sådan er det bare – basta! – naahh måske ikke helt – min familie er jo glade aftagere af mine produkter – så opbakningen er der.