Disse huer som de unge mennesker har været store aftagere af – som barselsgaver til alle de små nye mennesker, det er jo ren fornøjelse, der er nu ikke noget mere dejligt en et nyt menneske – man kan give al verdens kærlighed.

 

cropped-4-bær-huer1.jpg

Men jeg havde faktisk en masse besvær med at strikke disse huer i starten, idet der jo kom nogen lidt lange tråde på bagsiden, samtidig med at “lusene” havde det med at forsvinde hvis jeg strammede garnet for meget, DET ER NU LØST – jeg kom i tanke om Christel Seyfarth og hendes strikketeknik – Fair IsleDSC_0810 - Kopi – og den løste mit problem – så nu strikker jeg igen lystigt derudad – ikke at jeg har et stort lager,(men jeg sælger dog ud af dem  et stk. hue 95,- kr + porto 20,- kr.) jeg er i øjeblikket i gang med en gul, da der har været et ønske om at få en, til et lille nyt menneske man ikke kendte kønnet på endnu. Men de røde og især de blå har der nu været størst afsætning på.