Hej igen til jer

Har haft en pause – har haft temmelig travlt med alting, og så er der lige arbejdet der tager en del af fritiden, men det skal passes og det er jo også ok – jeg er i øvrigt også begyndt at gå til vævning – men det bliver et andet kapitel, når der er lidt mere kød på, men det er spøjst, og begynder faktisk også at være sjovt, og det er jo meningen med alt det her nørkleri, at det skal være sjovt –  men fortsætter lige med strikningen, vi har et ventilationsanlæg på mit arbejde,

forskerparken svendborg

 

Prøv lige og se hvor smukt den ligger – lige ned til Svendborgsund, så vi kan følge med i livet på vandet – det er super-dejligt. – billedet kunne være bedre – men det var hvad jeg kunne finde på Google 😉

 

og det er rigtig godt – bortset fra at det giver træk i nakken til nogle af os, og så må der jo findes på noget – og så var det lige at jeg så en opskrift på Drops, og den var hurtig;)

WP_20141009_002Den luner gevaldigt i nakken og har faktisk et meget lækkert blødt og indbydende udseende, jeg var så heldig, at Helen som er en rigtig god og meget hjælpsom kollega, hjalp mig med at være model, og så giver den mening, for det var et stykke på ca. 30 x 60 cm der skulle syes sammen, lidt specielt, og når den bare ligger, ligner det jo ikke noget – men iklædt Helen er den blevet helt fin synes jeg. Sådan en er også til salg, og jeg synes virkelig der er nogen der skulle have glæde af den, så ind på salg – eller mail mig eller noget helt andet – send en brevdue, naah – måske ikke en brevdue, er lidt bange for dem – kan købes for kr. 120,- + porto.

Helen er i besiddelse af en svigermor som er fiks på fingrene – så hun har allerede nørklet en sammen til hende 🙂 så modellen er godkendt til træk med mere.